Ghidul Serviciilor
Accesoria Group, Jilava / Ilfov - Accesorii Mobilier Si Sisteme Amenajari Interioare
inapoi la firma 320 vizite
Poza Living - accesorii mobilier
Foto

Rame din profile din aluminiu AluStyle

NOU! Rame din aluminiu cu finisaj lucios. Solicitati mostra reprezentatului de vanzari din zona dumneavoastra.

3 motive pentru a alege rame din aluminiu de la ACCESORIA GROUP pentru mobilierul dumneavoastra

1. Design

Alegerea ramelor metalice pentru mobilier tine in principal de conceptul de design. Daca doriti sa alternati soliditatea lemnului cu transparenta si luciul sticlei, atunci ramele din aluminiu cu finisaj de aluminiu anodizat sau finisaj de inox sunt o alegere excelenta pentru a incadra sticla. Usile din sticla montata in rame metalice corespund exigentelor estetice moderne si in plus sunt mai rezistente decat usile din sticla fara rama.

2. Calitate

Daca ati optat pentru usi cu rame din aluminiu asigurati-va ca finisajul acestora este impecabil.

Ramele pe care Accesoria le produce la comanda din profile AluStyle si pe care le livreaza producatorilor de mobilier sunt lucrate cu multa grija, fara pete sau zgarieturi, iar colturile sunt perfect imbinate si finisate astfel incat sa nu zgarie.

3. Varietate

Ramele din aluminiu se pot produce din diverse tipuri de profile, late sau inguste, cu finisaj anodizat (satinat), inox, aluminiu lucios, nuante de lemn si culori RAL, intr-o gama variata de dimensiuni (inaltime/latime).

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.