Ghidul Serviciilor
Accesoria Group, Jilava / Ilfov - Accesorii Mobilier Si Sisteme Amenajari Interioare
inapoi la firma 318 vizite
Poza Living - accesorii mobilier
Foto

Sertar Grass - Dynamoov Tipmatic

4 motive pentru a alege Dynamoov Tipmatic pentru mobilierul dumneavoastra

1. Calitate

Dynamoov Tipmatic se deschide si se inchide la loc fara efort si silentios, cu o simpla apasare pe front. Chiar si sertarele grele se deschid usor. Miscarea sertarului este integral sincronizata si atunci cand sertarul este incarcat la capacitatea maxima de 30 Kg si este deschis complet. 

Dynamoov Tipmatic se deschide integral astfel incat sa aveti acces la intregul continut al sertarului. 

2. Rezistenta si durabilitate excelente

Sistemul de glisare Dynamoov Tipmatic suporta 30 Kg incarcare. Dynamoov Tipmatic este testat si certificat LGA pentru 60.000 de deschideri.

3. Eleganta si functionalitate

Sertarul Dynamoov Tipmatic se incadreaza perfect in orice linie estetica deoarece mecanismul metalic care asigura atributele functionale este ascuns in lateralele din lemn. Pentru un mobilier fara manere, in care metalul nu tulbura in nici un fel caldura lemnului.

Recomandat in general pentru living-uri, dormitoare si dressing-urii, incaperi in care de regula se prefera lemnul,Dynamoov Tipmatic se poate utiliza si in bucatarie in cazul in care conceptul de design exclude prezenta componentelor metalice (laterale, manere etc).

4. Flexibilitate 

Sertarul Dynamoov Tipmatic se poate utiliza simplu sau cu compartimentari interioare, in functie de destinatia pe care i-o dati. 

 

Recomandat in special pentru mobilierul din living, dormitor si birouri. Se poate utiliza si pentru mobilierul din bucatarie daca doriti ca lateralele sertarului sa fie din lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.