Ghidul Serviciilor
Acoperis Ideal Construct - Montare, Reparatii, Izolatii Acoperisuri, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 70 vizite
Poza Montaj acoperisuri
Foto

Avem peste 15 ani de experienta în construirea de acoperisuri pentru case si vile. Putem repara, construi sau reface orice fel de acoperis si utilizam doar materiale de calitate de la furnizori recunoscuti pe plan mondial.

Tipuri de acoperis si avantajele lorAcoperis într-o apa

– ofera casei un aspect modern, însa nu este recomandat caselor amplasate în zone expuse vânturilor puternice.– necesita mai putine materiale, sunt cele mai economice si durata de montaj este mai mica.

Acoperis în doua ape

– design-ul simplu permite o montare usoara si ofera mai mult spatiu în interior fata de acoperisul într-o apa– din cauza celor doua fete verticale, aceste acoperisuri sunt mai putin recomandate în zonele cu vânturi puternice.

Acoperis în patru ape

– are pante pe toate cele patru laturi.– sunt mai stabile decât acoperisurile în doua ape, având o structura mai robusta si mai durabila, însa sunt mai greu de construit si, implicit, mai scumpe.– sunt alegerea ideala pentru casele construite în zone cu risc crescut de vânt puternic sau tornade.

Acoperis cu pante inegale

– este o variatie a acoperisului în doua ape, diferenta constând în dimensiunile inegale ale celor doua laturi.– are aceleasi avantaje si dezavantaje ca si acoperisul în doua ape

Acoperis cu forme complexe

– acoperisurile complexe (sau combinate), încorporeaza mai multe stiluri pe aceiasi structura. Acestea ofera constructiei un design unic si pot chiar creste valoarea imobiliara a casei.– cu cât stilul este mai complex, cu atât mai mult vor creste si costurile cu montarea si întretinerea acoperisului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.