Ghidul Serviciilor
Acoperis Ideal Construct - Montare, Reparatii, Izolatii Acoperisuri, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 70 vizite
Poza Reparatii si renovari acoperisuri
Foto

Cele mai frecvente reparatii la acoperisuriInfiltratii

Infiltratiile reprezinta cea mai des întâlnita problema pentru care suntem contactati. De obicei infiltratiile apar în jurul ferestrelor de mansarda, în zona cosurilor de fum si în dolii.Mai sunt situatii când – datorita vechimii sau a factorilor externi – elementele ale învelitorii acoperisului s-au deplasat de la locul lor sau au fost avariate, lasând astfel loc pentru infiltratii.

Sistem pluvial deteriorat sau înfundat

Jgheaburile si burlanele care formeaza sistemul pluvial sunt esentiale pentru a canaliza apa departe de structura casei.Principala problema întâlnita de noi în cadrul reparatiilor a fost înfundarea sistemului pluvial, însa au fost situatii în care au trebuie înlocuite si anumite jgheaburi sau burlane datorita deteriorarii acestora de factori externi.

Pagube produse de grindina, zapada si gheata

Grindina, zapada si gheata pot produse pagube substantiale acoperisurilor, mai ales daca acestea au o vechime mai mare.De cele mai multe ori în aceste situatii vorbim de aparitia unor crapaturi sau deplasarea unor elemente ale învelitorii acoperisului de la locul lor.

Ventilatia precara a acoperisului

Acoperisul este construit din straturi care permit ventilatia pentru a evita aparitia condensului.În cazul în care apar infiltratii dar învelitoarea acoperisului este în stare perfecta atunci condensul excesiv este principala cauza.Aceasta problema este una grava si trebuie remediata în cel mai scurt timp, orice întârziere ducând la afectarea izolatiei si a altor straturi ale acoperisului.

Bombarea sau „caderea” acoperisului

Bombarea acoperisului este o problema extrem de grava care indica afectarea structurii de sustinere a acoperisului, adica a sarpantei.Învelitoarea acoperisului este sustinuta de sarpanta si, fara aceasta sustinere, învelitoarea se va bomba sau „cadea” sub propria greutate.Reparatia trebuie facuta cât mai urgent în aceasta situatie, orice întârziere ducând la cresterea pagubelor.

Renovari acoperisuri

Spalare acoperis si curatare sistem pluvial

Spalarea acoperisului reprezinta un serviciu de mentenanta si renovare pentru multi dintre clientii nostrii.În timp praful si alti factori externi se depun pe acoperis si pot înfunda sistemul pluvial.Cu o spalare profesionala veti obtine un acoperis curat si un sistem pluvial eficient – ca în primii ani de la constructia casei. Ca bonus, daca aveti panouri fotovoltaice montate pe acoperis, spalarea acestora le va restaura eficienta.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.