Ghidul Serviciilor
Acoprom, Cluj-Napoca - Invelitori Metalice
inapoi la firma 2071 vizite
Poza Ferestre de mansarda
Foto

La cerere, sunt disponibile si alte dimensiuni si modele de ferestre.     Pe parcursul anului pot exista promotii, de care veti beneficia.

Fereastra de mansarda Fakro FTP-V U5 Thermo  – fereastra cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P şi geam supertermoizolator dublucameral.

LISTA DE PRETURI 2018_FERESTRE FAKRO (din aceste preturi veti beneficia de 17% reducere pentru aceasta fereastra). Se poate aduce orice produs din catalog la comanda.

Caracteristici

 

Descriere

Ferestre FTP-V U3 şi FTP-V U5 sunt ferestre bine echipate. Lemn lăcuit în două straturi, sistemul de 3 garnituri de etanşare şi clapeta de ventilaţie V40P cu reglare automată a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO asigură un flux constant de aer proaspăt chiar şi atunci când ferestrele sunt închise. Se poate monta opţional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei face ca suprafaţa vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaţie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură iluminarea mai bună a încăperilor.

Datorită construcţiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului. Mânerul de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis.

Ferestrele FTP-V U5 au geam supertermoizolator recomandat acolo unde se pune un accent special pe economisirea energiei termice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.