Ghidul Serviciilor
Acoprom, Cluj-Napoca - Invelitori Metalice
inapoi la firma 2071 vizite
Poza Sisteme pluviale
Foto

Color 150/100 si 125/87mm – Preturi 22/06/2018 Acopromfeatured

Rolul cel mai important al jgheaburilor este îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii şi gheţii topite de pe acoperişul unei clădiri, pentru a menţine faţadele curate şi spaţiul din jurul clădirii uscat. Fiind expuse acestor condi?ii, sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune în condiţii de umiditate permanentă, intemperii, precum şi radiaţii UV.

În plus, materialul trebuie să fie uşor de prelucrat ?i să-şi păstreze aspectul pentru un timp îndelungat. Furnizorul de materie primă, compania scandinavă SSAB, a produs şi creat deja de decenii grade speciale de oţel ce răspund unor cerin?e exigente.

 Sistem pluvial Roofart Scandic®Color 150/100 si 125/87mm – Preturi  incepand cu Ianuarie 2019 :* preturile sunt in lei si contin TVA.* transportul este gratuit.* pentru cantitati mari, veti primi o reducere suplimentara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.