Ghidul Serviciilor
Activ Alarm System, Bucuresti - Sisteme De Alarmare Si Supraveghere
inapoi la firma 1637 vizite
Poza Sistemele de securitate Paradox
Foto

Gira Homeserver 4 controlează întregul sistem de automatizare KNX din casa inteligenta şi conectează sistemul la reţeaua locală de calculatoare şi la internet prin intermediul protocolului IP. Acest lucru face posibil ca indiferent de locaţia în care te afli şi cu o varietate mare de dispozitive, poţi accesa toate funcţiile inteligente ale casei şi deasemenea poţi integra multe alte tehnologii în controlul locuinţei cum ar fi sistemul de videointerfonie, sistemul de supraveghere video şi sistemul de redare al muzicii.

 

Paradox Security Systems este o marca de notorietate pe piata sistemelor de avertizare la efractie atat din Romania, cat si din intreaga lume. Cu o traditie de mai bine de 30 de ani in domeniu, Paradox Security Systems ofera sisteme stabile, flexibile, usor de programat si de utilizat. Paradox Security Systems are distribuitori in peste 100 tari din intreaga lume si incepand cu anul 1989, propria linie de productie.In prezent, firma canadiana produce spre comercializare intreaga gama de echipamente antiefractie pentru obiective mici, medii si mari: de la centrale cablate cu 4 – 192 zone, la centrale radio all-in-one, centrale – hibrid (ce suporta atat detectori pe fir cat si radio) si pana la apelatoare vocale, software de programare si administrare a sistemului.

 

Cu un design atrăgător şi o siguranţa a comunicaţiei, sistemele Spectra SP sunt soluţia ideală pentru orice aplicaţie rezidenţială sau comercială cu până la 32 zone de protecţie.Facilitati:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.