Ghidul Serviciilor
Actual Group - Ferestre Si Usi Din Pvc, Aluminiu, Lemn Stratificat, Medias / Sibiu
inapoi la firma 1640 vizite
Poza Pereti cortina din lemn stratificat
Foto

Pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu – Stil si rezistenta

Peretii de tip cortina se ataseaza cladirilor de mari dimensiuni precum sedii de banci, de birouri sau alte spatii publice importante.

Acestia sunt de fapt o fatada moderna cu posbilitati infinite de design, dar si o capacitate deosebita de izolare fonica si termica.

Pe langa posibilitatea de a personaliza exteriorul cladirilor intr-un timp scurt, peretii cortina se folosesc si pentru constructia de luminatoare, indiferent de tipul structuri folosite (lemn, otel sau beton).

Noi va oferim pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu ce pot imbraca si proteja orice cladire al carei aspect trebuie sa fie remarcabil. Aceste sisteme complexe sunt potrivite pentru orice tip de perete, de la cei verticali, la cei inclinati sau piramidali. In plus, panourile si ferestrele sunt disponibile in modele diverse si pot fi deschise atat la interior, cat si la exterior. In ceea ce priveste structura portanta, aceasta este realizata din stejar stratificat de cea mai buna calitate si profile din aluminiu cu bariera termica din poliamida.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.