Ghidul Serviciilor
Adafico Expert - Contabilitate Si Consultanta Financiara, Ploiesti
inapoi la firma 259 vizite
Poza Adafico Expert - detalii firma
Foto

Servicii financiar contabile - Firma nostra ofera servicii de audit intern si financiar, contabilitate, consultanta financiara si expertiza contabila la un standard ridicat de calitate si profesionalism.

Servicii financiar contabile: evidenta contabila expertiza contabila audit financiar consultanta financiara asistenta consultanta depuneri situatii financiare asistenta control fiscal contabilitate salarizare resurse umane servicii consultant.

Serviciile noastre se adreseaza firmelor cu capital integral romanesc sau strain care au diferite obiecte de activitate. Serviciile se pot oferi sub forma de pachete standard sau pachete personalizate, structurate pe proceduri si ore de consultanta in functie de necesitatile clientului. La solicitatrea clientilor, serviciile contabile se pot oferi in sistem informatic integrat, transmiterea bazelor de date primare si retransmiterea situatiilor financiare procesate facandu-se electronic, in cadrul unui program comun implementat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.