Ghidul Serviciilor
Adan Cleaning - Servicii De Curatenie Profesionala, Bucuresti
inapoi la firma 163 vizite
Poza Curatenie birouri si spatii comerciale
Foto

Adan Cleaning presteaza servicii de curatenie în cladiri de birouri, centre comerciale, sedii de companii, banci, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, clinici private, hale industriale.

Pentru aceste spatii oferim servicii de curatenie generala, curatenie de întretinere zilnica sau lunara, precum si servicii speciale de curatenie ce includ curatenie dupa constructor, dupa petreceri corporate, evenimente, expozitii, prezentari si nu numai. Puteti afla detalii despre serviciile speciale de curatenie aici.

Echipa noastra de profesionisti este prompta si se adapteaza cu usurinta la specificul spatiului si cerintelor dumneavoastra si foloseste numai echipamente ultramoderne si detergenti (substante) profesionali ecologici de curatare.

  Evaluarea spatiului este complet gratuita

preturile variaza în functie de suprafata, tipul de serviciu ales, durata contractului, personalul necesar operatiunii de curatenie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.