Ghidul Serviciilor
Adan Cleaning - Servicii De Curatenie Profesionala, Bucuresti
inapoi la firma 158 vizite
Poza Curatenie spatii rezidentiale
Foto

Acest tip de servicii de curatenie se efectueaza în orice spatiu rezidential, fie ca este vorba de garsoniere, apartamente, vile sau dependinte ale acestora (garaj, magazie, etc).

Puteti opta pentru servicii de curatenie generala, curatenie de întretinere sau servicii speciale de curatenie ce includ curatenie dupa constructor, dupa petreceri, evenimente si expozitii dar nu numai (aflati mai multe).

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, va asiguram de calitatea echipamentelor si detergentilor folositi, dar si de promptitudinea si flexibilitatea echipei noastre. Ne adaptam cu usurinta tuturor cerintelor clientilor nostri si personalizam serviciile pe care le oferim, pentru ca fiecare client sa fie încântat de serviciile cerute.

  Evaluarea spatiului este complet gratuita

preturile variaza în functie de suprafata, tipul de serviciu ales, durata contractului, personalul necesar operatiunii de curatenie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.