Ghidul Serviciilor
Adems - Tamplarie Lemn Stratificat, Parchet Lemn Masiv, Scari Interioare, Pascani
inapoi la firma 6107 vizite
Poza Parchet
Foto
Foto
Foto
Foto

Parchet din lemn lamelar din rasinoase, stejar, fag.

Parchetul ADEMS, atat parchetul din lemn masiv, cat si parchetul din lemn lamelar, este realizat din esente de lemn cum ar fi: stejar, fag, frasin, cires, rasinos. In realizarea unui produs de calitate, ADEMS respecta intocmai procesul de uscare si de revenire a materialului lemnos in vederea obtinerii unei stabilitati cat mai bune. Dupa terminarea acestor procese urmeaza prelucrarea efectiva a materialului lemnos.Dimensiunile la care se poate executa parchetul ADEMS sunt:

Avantajele parchetului ADEMS

 Avand in vedere ca aceste produse au la baza lemnul masiv, natur, avantajele parchetului ADEMS sunt pe masura:

Aceasta slefuire este realizata cu utilaje performante de ultima generatie marca BONA.Montajul parchetului este realizat de personalul ADEMS contra cost.In obtinerea unei lucrari de calitate executia unui montaj de calitate are un rol foarte important, de aceea intotdeauna ADEMS ofera produsul cu montajul aferent lucrarii.Protectia parchetului se realizeaza prin aplicarea unui strat de grund si a cel putin 2 straturi de lac.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.