Ghidul Serviciilor
Aesthetics One By Dr. Ionescu-Clinica Stomatologica - Bucuresti
inapoi la firma 1418 vizite
Poza Stomatologie pediatrica
Foto

Ce este stomatologia pediatrica? 

Stomatologia pediatrica sau pedodontia este acea specialitate dedicata sănătatii orale a copiilor, inca din primele luni de viata si pana in anii adolescentei. Pedodontii au experienta si calificarea sa aiba grija de dintii, gingiile si cavitatea bucala a copiilor de-a lungul diferitelor etape ale copilăriei.

Dintii copiilor incep sa erupa dupa primele 6 luni de viață. La varsta de 6 sau 7 ani, dintii de lapte sunt înlocuiti treptat cu dinții permanenți. Fără asistență stomatologică adecvată, copiii se pot confrunta cu diverse probleme carioase ce pot provoca disconfort, dureri insuportabile sau complicatii. Tratamentul cariilor dintilor temporari este necesar a fi realizat. Este total gresita conceptia ca dintii de lapte nu se trateaza pentru ca vor fi inlocuiti. Cariile netratate ale dintilor temporari pot afecta dezvoltarea dintilor permanenti, ai caror muguri sunt situati sub dintii temporari.

Copiii nu sunt doar niste adulti mai mici. Acestia nu sunt întotdeauna în măsură să fie răbdători și sa coopereze in timpul unui tratament dentar. Pedodontii știu insa cum să examineze și sa trateze copiii într-un mod care ii face sa se simta confortabil.

Tipuri de tratamente 

Stomatologia pediatrica acopera urmatoarele tipuri de tratamente specifice:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.