Ghidul Serviciilor
Adiss
inapoi la firma 3553 vizite
Poza Parteneri
Foto

Despre Gardner Denver

Gardner Denver este o firma importanta specializata in productia de compresoare rotative cu piston si paleta, de suflante pentru diferite aplicatii industriale si de de transport, de pompe utilizate in industria petroliera si a pietelor industriale precum si de alte echipamente pentru transferul licihidelor folosite in industriile chimica, petroliera si alimentara. Produsele si solutiile noastre sunt vandute prin multe canale, sisteme de distributie in intreaga lume si sunt folosite pentru aplicatii in aproape toate sectoarele pietei, variind de la echipamente industriale la procese de protectie a mediului, la aplicatii privind sanatatea si producerea energiei. Strategia noastra se concentreaza pe cresterea prin achizitii, cresterea cotei pietei, dezvoltarea produsului, reducerea costurilor si penetrarea pe nise de piata care se dezvolta mai repede decat economia globala.

Operatiile firmei Gardner Denver sunt organizate in doua segmente raportabile: compresoare si produse de vacuum si produse de transfer lichid.

In segmentul compresoarelor si al produselor de vacuum proiectam, producem, vindem si oferim service pentru urmatoarele produse cu aplicatii industriale si comerciale: vane rotative tip surub prin alunecare si compresoare centrifugale; suflante cu deplasare pozitiva, centrifugale si cu canale laterale; pompe de vid si sisteme ingineresti. Dupa achizitia din iulie 2005, a firmei Thomas Industries Inc. gama de produse include de asemenea pistoane dintr-o singura piesa, diafragma, si compresoare liniare si pompe de vacuum care servesc in principal aplicatiilor OEM.

In segmentul produselor de transfer lichid proiectam, producem, comercializam si oferim service pentru un grup divers de pompe, sisteme de stropire si piese legate de forari de puturi pentru gaz, titei, oferind service si produse si in curatarea industriala si intretinere.

Echipa de management cu experienta a firmei Gardner Denver este implicata in crearea de valori pentru actionarii lor prin implementarea efectiva a strategiilor si a conducerii corporatiste.

Declaratia misiunii firmei Gardner Denver

Misiunea firmei Gardner Denver este de a asigura actionarilor returmarea investitiilor pe termen lung prin managementul de succes al afacerii noastre. De aceea, ne angajam....Catre actionarii nostri... Imbunatatire continua in toate domeniile afacerii, crestere pe termen si aprecierea companiei.Asociatilor nostri... un loc de munca care este sigur si curat, incurajari individuale si munca in echipa, promovand respectul si increderea.               .Clientilor nostri... produse de calitate livrate la timp la preturi competitive.Furnizorilor nostri... parteneriat de care sa se beneficieze mutual pe termen lung, care se concentreaza pe o imbunatatire continua a ambelor parti implicate.Comunitatilor in care operam... suportul pentru un mediu inconjurator curat si imbunatatirea calitatii vietii.

In toate privintele, ne vom comporta cu cele mai inalte standarde.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.