Ghidul Serviciilor
Adiss
inapoi la firma 3495 vizite
Poza Parteneri
Foto

Gorman Rupp

 

Mesaj de la presedintele GORMAN-RUPP, Jeff Gorman

Sunt Jeff Gorman, presedintele si directorul general al companiei Gorman-Rupp.Acest an, compania Gorman-Rupp sarbatoreste cea de-a 75-a aniversare.Totul a inceput in Mansfield, Ohio cand J.C. Gorman si Herb Rupp au introdus o pompa cu o caracteristica de  „ne-colmatare”.

 

Viziunea lor a transformat Gorman-Rupp intr-o corporatie de 306 milioane de dolari.Am evoluat de la o firma de productie din Mansfield, la o corporatie care concureaza in toata lumea. De fapt, 29% din vanzari vine din transport international in mai mult de 100 de tari din intreaga lume.Am crescut prin achizitionarea de companii printre care sunt incluse si Patterson Pump, Flo-Pak®, American Machine and Tool si Wavo Pompen B.V. aceste companii sunt lideri pe pietele lor pentru proiectarea pompelor municipale, constructii, prevenirea incendiilor, industrial, guvern si industria petroliera. Avem incasari record de 1.37 dolari pe actiune, un volum de afaceri la sfarsit de an 2007 de 116 milioane de dolari.Acest an a marcat al 35-lea an consecutiv de crestere a dividendelor.

 

Din 1933, Gorman-Rupp esta inima lumii in infrastructura pompelor. Avem 75 de ani si suntem pregatiti pentru ziua de maine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.