Ghidul Serviciilor
Adiss
inapoi la firma 3496 vizite
Poza Profilul ADISS
Foto

 

Domeniile principale de activitate sunt tratarea apelor si epurarea apelor uzate municipale si industriale, domenii in care putem sa oferim solutii complete. Avem in prezent capacitatea de a desfasura proiecte de mare anvergura, atat in domeniul municipal cat si in cel industrial.

 

In cei 14 ani de activitate am reusit sa devenim cea mai importanta firma de profil cu capital integral romanesc, lider pe piata interna, ceea ce face din firma Adiss un excelent partener pentru un mediu mai curat.

 

Nivelul de dezvoltare atins si dinamica noastra pe piata se datoreaza in primul rand echipei pe care o avem. Firma a inceput cu 3 oameni si are in acest moment 92 de angajati, dintre care 30% cu studii superioare. Ne bazam pe ei, pe competentele si abilitatile lor pentru a ne atinge obiectivele pe termen lung. Avem o viziune clara despre cum ne vom construi viitorul impreuna: viitorul firmei si viitorul mediului inconjurator in care apa joaca un rol atat de important.

Dezvoltarea firmei Adiss in general este motivata in esenta de responsabilitatea pe care o simtim fata de mediul inconjurator, fata de semenii nostri si fata de clientii nostri. Calitatea apei este o problema delicata oriunde in tara, si sta in puterea noastra sa schimbam lucrurile. Si facem asta alaturi de partenerii nostri cei mai fideli: clientii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.