Ghidul Serviciilor
Adiss
inapoi la firma 3495 vizite
Poza Servicii oferite
Foto

1. MONTARE  ECHIPAMENTEMontarea echipamentelor se face conform proiectului tehnologic, inclusiv legaturile electrice si legaturile cu celalalte utilaje din fluxul tehnologic. Materialele necesare pentru montaj se asigura de catre S.C. ADISS S.A.

 

2. PUNERE IN FUNCTIUNESe realizeaza dupa terminarea montajului si asigurarea conditiilor de catre beneficiar care constau din:

•    Asigurare energie (curent electric)

•    Asigurarea aductiunii apei necesare de epurat

•    Asigurarea materialelor chimice (polielectrolit etc.)

NOTA : Punerea in functiune se poate face cu personalul firmei S.C. ADISS S.A. sau cu personalul beneficiarului, firma asigurand numai asistenta tehnica.

 

3. INSTRUIREA PERSONALULUI

Instruirea se va face personalului care se va ocupa de exploatarea statiilor de epurare, personal stabilit de beneficiarul statiei.

 

4. PRESTARI SERVICII DE MENTENANTA

Aceste servicii se fac pe baza de abonament lunar, cu posibilitatea de a se stabili nivelul la care se fac operatiile (intretinere zilnica, saptaminala sau la solicitare in functie de problemele aparute).

 

5. SERVICE POSTGARANTIE

Se asigura operatii de reparatii la toate utilajelor din cadrul statiilor de epurare, inclusiv echipamente aprovizionate de la alte firme. S.C. ADISS S.A. poate asigura si piesele de schimb si de uzura necesare functionarii utilajelor la parametrii proiectati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.