Ghidul Serviciilor
Adiss
inapoi la firma 3495 vizite
Poza Vidanje si autocuratitoare
Foto

ADISS este cel mai mare producător de VIDANJE SI AUTOCURATATOARE din Romania.

Proiectate pentru uşurinta in exploatare, inalta performanta si cel mai ieftin cost de exploatare, produsele ADISS ating cele mai dure cerinte de fiabilitate, calitate, anduranta si valoare extraordinara. Echipamentele sunt proiectate sub licenţa Holzmann (Austria), toate componentele sunt de calitate ridicata, aprovizionarea se face din Austria iar asamblarea se face de către echipa noastra de specialisti la facilitatile ADISS de productie din Baia Mare.

Pentru a ne asigura ca beneficiati de întregul potenţial ale echipamentelor noastre pe toata durata exploatariilor, va oferim o gama completa de servicii de mentenanta, service si consultanta pentru a minimiza costurile de exploatare, a minimiza timpii morti si a maximiza timpul lor de operare.Gama noastra de produse este determinata de cerintele dvs. ce provin din munca practica de zi cu zi pe care o desfasurati, oferindu-va un inalt grad de particularizare.

Urmand principiul de a fi aproape de dumneavoastra si de a va rezolva problemele, suntem recomandati ca cea mai importanta firma cu capital integral romanesc in domeniul ”Contractor si furnizor general, studii tehnice, inginerie, proiectare, servicii de consultanta s iasistenta tehnica. Productie de echipamente si utilaje pentru tratarea si epurarea apelor uzate menajere si industriale”.Vom fi alaturi de dvs. si prin productia pe autoutilitare folosite pentru indepartarea deseurilor lichide si curatarea canalizarilor si industriale, oferindu-va produse de cea mai inalta calitate, la cel mai bun pret, service, servicii post-vanzare, consultanta, interventie rapida.

Aceste produse si servicii complete fac din ADISS compania ”totul intr-o singura mana” pentru furnizorii de servicii municipale si contractori specializati care cer performanta excepţionala, fiabilitate pe termen lung, produse cu valoare reala întruchipate in echipamente care isi fac treaba exemplar. Indiferent in ce parte a lumii functionează, echipamentele noastre mentin mediul curat si nu poluează. Suntem fermi in a produce si furniza echipamente prietenoase cu mediul conform ISO14000 si a tuturor normelor in vigoare. Pentru eficienta totala, performanta de top si siguranta superioara a echipamentelor ce lucreaza zi de zi pentru dvs.- ADISS.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.