Ghidul Serviciilor
Admind Romania
inapoi la firma 2532 vizite
Poza Organizari evenimente
Foto

ADmind Events cunoaste toti pasii organizarii unor evenimente de genul: conferinte, congrese, expozitii, prezentari, seminarii, training-uri, petreceri sau orice alt tip de evenimente speciale.

Seriviciul de organizari evenimente consta in crearea conceptului tematic, contractarea spatiului otpim si coordonarea serviciilor implicate precum catering, transport, entertainment.

Echipamente audio-video

ADmind Events va pune la dispozitie echipament profesional pentru videoproiectie, sonorizare sau traducere simultana, impreuna cu echipa de tehnicieni.De la sisteme audio profesionale de conferinta sau sisteme karaoke pentru petrecerea companiei si pana la ecrane de mari dimensiuni, echipa ADmind Events va pregati totul in prealabil pentru a nu se simti prezenta noastra in timpul evenimentului.De asemenea ne ocupam si de filmari in format HD sau redare pe ecrane cu plasma de pana la 62 inch. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.