Ghidul Serviciilor
Milton Imob Admin - Administrator Blocuri Asociatii Proprietari Bucuresti
inapoi la firma 98 vizite
Poza Servicii cenzorat
Foto

In cazul in care doriti evaluarea corectitudinii financiar-contabile a Asociatiei din care faceti parte, sunt necesare servicii profesionale de cenzorat.

Cu ajutorul firmei noastre puteti beneficia de serviciile unui cenzor profesionist, neutru si independent, membru activ in cadrul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (persoana juridica).

Va oferim garantii profesionale (Autorizatie CECCAR, Aviz CECCAR), materiale (Polita de asigurare pentru malpraxis in valoare de 10.000 Euro anual) si garantii de independenta fata de terte interese (membri activi CECCAR). Pe langa toate acestea, beneficiati de serviciile unui expert contabil neutru si independent.

Verificari ale activitatii financiar-contabile si de gestiune desfasurate in cadrul unei asociatii de proprietari executate de firma noastra cuprind:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.