Ghidul Serviciilor
Asociatia Umanitara Admo - Marginea
inapoi la firma 49 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Asociatia Umanitara ADMO Marginea a deschis pe 11 aprilie 2016, la Sucevita, un modern Centru rezidential pentru persoane vârstnice. Acesta este amenajat în cladirea fostului Han Sucevita si are o capacitate de 42 de locuri, 20 pentru persoane independente si 22 de locuri pentru persoane dependente. Persoanele vârstnice vor fi îngrijite de 13 angajati. Centrul ofera conditii hoteliere de trei stele, amenajarile si dotarile acoperind toate nevoile persoanelor asistate.

Cu o vasta experienta în domeniu, lucrând mai multi ani la un Camin de batrâni din Solca, Elena Repciuc este cea ce coordoneaza activitatea Centrului rezidential pentru persoane vârstnice. „Ce se întâmpla la Sucevita este ceva cu totul deosebit. Toti cei implicati în acest proiect am pus mult suflet pentru ca totul sa iasa foarte bine. Proprietarii cladirii ne-au facut aceasta bucurie de a ne pune practic tot spatiul la dispozitie, iar restul este rezultatul implicarii totale a celor din Asociatia Umanitara ADMO Marginea. Toata lumea s-a zbatut si am reusit sa obtinem fonduri pentru realizarea lucrarilor de reamenajare si pentru dotarea centrului. Înca de la deschidere am vrut sa avem toate amenajarile si toate dotarile necesare atingerii scopului propus. Avem bucatarie moderna, spalatorie, sala de mese, sala de recuperare, sala de sport cu aparate specifice, terase, centrala proprie. De asemenea, camerele au dotari de trei stele: televizoare, minibar, frigidere, iar în camerele unde vor locui persoanele dependente avem paturi speciale. Avem montat sistem de panica medicala, sistem de supraveghere video, sistem audio”, ne-a povestit Elena Repciuc. Aceasta a precizat ca asistenta sociala va fi asigurata de o firma din Câmpulung, 13 angajati urmând sa aiba grija de persoanele din Centrul rezidential pentru persoane vârstnice Sucevita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.