Ghidul Serviciilor
Adral,tablouri Si Instalatii Electrice De Distributie, Iluminat Si Automatizare - Alba Iulia
inapoi la firma 402 vizite
Poza Despre firma Adral
Foto
Foto

Suntem o companie de mici dimensiuni fondata in februarie 2003, care in cativa ani de existenta a reusit sa se dezvolte "de la 0" si sa poata concura pe piata libera firme cu o mai mare vechime si cu un potential ridicat. Am inceput prin a construi tablouri electrice industriale de buna calitate si ne-am extins treptat la aproape toata gama de instalatii civile si industriale:

 

Tablouri si instalatii electrice de distributie, iluminat si automatizare;

Instalatii sanitare de canalizare, alimentare cu apa si stingere a incendiilor;Instalatii de incalzire, climatizare si ventilare;Suntem capabili sa executam lucrari complexe de o calitate superioara si suntem adaptabili si flexibili la cerintele beneficiarilor, acestia fiind in majoritatea lor companii multinationale cu exigente sporite de calitate.

Urmare a profesionalismului nostru am obtinut o serie de premii in Topul Firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie Alba in fiecare an:

- 2005 - mentiune

- 2006 - locul 3

- 2007 - locul 2

- 2008 - locul 2

- 2009 - locul 2

- 2010 - locul 4

Incepand cu 2010 ADRAL isi extinde activitatea de productie in BULGARIA.Societatea ADRAL S.R.L. a implementat in perioada 2011 - 2012 un amplu proiect de investitii - ?Construire si dotare hala pentru productie si depozitare? , proiect finantat prin Programul Operational Regional, Masura 4.3. - Sprijinirea dezvoltarii Microintreprinderilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.