Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Adventure Fishing
inapoi la firma 5328 vizite
Poza Pescuieste in ITALIA
Foto
Foto
Foto
Foto

Italia - Râul Po

Despre zonă de pescuit

Fluviul Po, cel mai mare râu din Italia, cu lungimea de 650 km este una dintre cele mai bogate  ape cu somni din lume. Anual mii de pescari vizitează aceste locuri, din dorinţa de a lupta, de a încerca norocul cu mustăcioşi uriaşi.  De aproximativ 40 ani au fost „descoperiţi” aceste peşti formidabili pe aceste meleaguri. Între timp s-a întărit,  s-a înmultit populaţia de somn, devenind unul dintre cele mai bune zone de pescuit la somn  din Europa. Datorită condiţiilor climaterice moderate (clima mediteraniene) râul este foarte bogat în hrană naturală, in planctoane şi alte vietăţi, iar fiind hrana din belşug pentru peşti paşnici şi răpitori ating dimensiuni impresionante.    Un lucru foarte important este că  WallerCamp nu se află în Delta Po, se află  în amonte cu vreo 200 km pe râu. Aceasta înseamnă un loc mai puţin pescuit, implicit şanse mai bune, exemplare mai mari şi mai curajoşi, nu ca în locuri intens pescuite. În zona respectivă este permis doar pescuit C&R! În această tabără de pescuit recordul din 2009 era un mustăcios lung de 255 centimetri  şi aproximativ de 114 kg. În primele 6 săptămăni a sezonului de pescuit a fost prins 50 de bucăţi de peste doi metri de către musafirii din Wallercamp ! Gazdele încercă să arate cele mai bune locuri şi cele mai bune metode. Chiar şi în cazul unui inundaţii sunt destule locuri liniştite, unde se poate pescui cu rezultate bune la somn.               

Drumul Cel mai bine se poate ajunge cu autoturism, aproximativ 1000 km. Şoselele sunt foarte bune , traseul recomandat ar fi spre Graz-Tarvisio-Verona-Mantova-Cesole. De la  Mantova pe drumul  SS62 spre Parma în direcţia Borgoforte , apoi spre Cesole. Apartamentele situate în această locaţie sunt chiar pe malul apei. Tot aici se găseşte la câţiva paşi şi un camping dotat, bine echipat cu corturi spaţioase. Atenţie, dacă luaţi spre Slovenia economisiţi cam 100 km, dar în acest caz trebuie să achitaţi şi o taxă de autostradă de 35 euro. Spre Austria o matriţă valabilă  10 zlie costă  8 euro. Amenda în Slovenia  pentru circularea fără matriţă valabilă costă 380 euro, deci Atenţie !

 

Apartamente La MottaPensiunea La Motta construită în stil lombard, cu clădiri vechi de 600 ani este amplasat într-un ambient plăcut cu peisaje superbe, este echipat cu dotări şi apartamente moderne. La doar câţiva paşi de această pensiune se întălnesc râul  Po şi  Oglio, portul se află la doar câţiva metri. Apartamente au livinguri spaţioase şi bucătării echipate, dotate cu frigidere, locuri de gătit, apă caldă non stop în baie, ceea ce este o raritate în majoritatea pensiunilor din Italia. Sac de dormit şi pătură trebuie adus de acasă, perna şi salteaua este inclusă în preţi. La preţuri foarte bune se poate comanda mic dejun, diverse sortimente de băuturi. ( Un mic dejun costă 5 euro  şi este foarte consistent). Apartamentele trebuie predate curate, sau se curăţă contra cost, 30 euro. Cazarea se rezervă de la ora 12  şi trebuie părăsit până la ora 9.30.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.