Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Adventure Fishing
inapoi la firma 5328 vizite
Poza Pescuiti in EGIPT
Pret: 1.260 EUR
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ambarcaţiuni

 

Micile pescadoare sunt concepute pentru asemenea excursii, sunt dotate cu rezervoare imense, sonare profesionale şi multe altele. Iluminarea nocturnă şi bordul spaţios oferă condiţii propice pe orice vreme chiar şi noaptea. Pe ambarcaţiuni se poate umbla liniştit, chiar şi în cazul unei capturi mai înstărite se poate obosi liniştit fără a permite peştelui să treacă sub ambarcaţiune. Pe fiecare vas sunt câte două paturi, care se pot separa în condiţii civilizate. Dacă cineva doreşte să doarmă în „deşert” sub plapuma stelelor poate să doarmă pe bordul superior, şi să aibă o privelişte inimaginabilă. Căpitanii ambarcaţiunilor, ghidurile vorbesc fluent engleza şi sunt absolvenţi unui curs de calificare cu probe teoretice şi practice de 18 luni.     

 

Regulament de pescuit

Pentru protejarea populaţiei piscicole se pescuieşte în regim Catch & Release (prinde şi eliberează), Peştii sunt eliberaţi după cântărire şi fotografiere, dar ocazional se reţine câte 1-2 bucăţi mai mici pentru a prepara delicatese culinare şi a se bucura de ele după o partidă reuşită de pescuit.

 

La ce capturi să ne aşteptăm ?

Este una dintre cele mai dificile întrebări, fiindcă rezultatul unei pertide de pescuit depinde de multe variabile, atât de sezonul ales, cât şi de condiţiile meteo.

Iarna de obicei vin peştii mai mari, în ape adânci, vara se poate prinde multe „mărunţişuri” de doar 20-30 kg mai ales în zona coastelor, în ape mici. Rezultatul depinde foarte mult şi de metoda de pescuit aleasă. Sunt zile în care se prinde slab sau deloc( din fericire foarte puţine sunt acele zile) în alte chiar 8-10 bucăţi una după alta, toţi trecând de 30 kg/buc.

În anul trecut ceea mai mare captură de biban de nil a avut nu mai puţin de 87 kg, conform datelor înregistrate, posibilitatea de a prinde bibani de nil  peste 25 kg este de 85% !             

 

Preţul de la : 1.265 Euro/persoană*

include :

- toate transferurile necesare,

- prima şi ultima noapte de cazare în hotel cu confort ridicat cu mic dejun inclus,

- safari de pescuit, excursie pentru 6 zile,

- câte un ghid pe barcă,- autorizaţiile necesare

 

* Preţurile sunt valabile în cazul rezervării, a 2 persoane în limita locurilor libere disponibile. Se achită separat:

 - bilet de avion la Assuan- viza în Egipt, aproximativ 15 USD,-

 bacşişurile pentru personal, aproximativ 10 USD/zi, nu este obligatoriu, dar se recomandă

- băuturile alcoolice şi sucurile consumate pe bordul vaselor,

Oferte :

1. Tată şi fiu, în cazul rezervării, dacă copilul are între  10-21 an, se acordă o reducere de 25% din preţul safariului pentru copil.

2. Cuplurile soţ-soţie, soţia pescarului primeşte o reducere de 25% din preţul safariului. Atenţie ! Reducerea nu este valabilă pentru  biletele de avion, de tren şi nici la serviciile hoteliere.

 

Dacă sunteţi interesat, sau aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.