Ghidul Serviciilor
Adviso Trading
inapoi la firma 232 vizite
Poza ININSA SERII SI SOLARII
Foto

Sere solarii

Modelul P8 este caracterizat de o mare versatilitate, putandu-se adapta pentru orice tip de suprafata sau cultura atât comestibila cat si ornamentala.Interiorul spatios permite accesul usor la intreaga suprafata cultivata. Jgheaburile de drenaj permit o intretinere ușoara a acoperisului.

Modelul P8 cu acoperis semicircular are 2 configurații standard: P8x4 și P8x5 cu latimi de 8m și module de 4m respectiv 5 m lungime. Pot fi de asemenea construite cu latimi de 6,4 m ( P6’4), 7,4 m (P7’4), 9 m (P9) sau 10m (P10).Pentru modulul 4 pilonii exteriori sunt amplasati la distante de 2 m iar cei interiori la 4 m.Pentru modulul 5 pilonii exteriori sunt amplasati la distante de 2,5 m iar cei interiori la 5m.Inaltimea pana la jgeab este de la 3 m la 5 m sau mai mult, conform solicitarii clientului.Functie de varianta aleasa, inaltimea la coama poate varia de la 4,6 m (P8), 7,2 m(P10) sau mai mult.

Acoperisul poate fi flexibil, din folie de plastic coextrudata în 3 straturi tip EVA, sau rigid din panouri de PVC sau policarbonat, functie de solicitare și specificitatea culturii. Fixarea sistemelor cu folie EVA si/sau a plaselor se face cu profile tubulare de polietilena si mici capse de otel inoxidabil. Aceastã varianta asigura un montaj si o inlocuire ulterioara ușoara a acoperisului. Panourile de PVC sau policarbonat sunt atașate direct pe structura.Se pot de asemenea monta foi de otel, tratate, pentru a crea spatii de depozitare..

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.