Ghidul Serviciilor
Adviso Trading
inapoi la firma 232 vizite
Poza VALAGRO FARM
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

MEGAFOLBIOSTIMULATOR FOLIAR DIN AMINOACIZI DE ORIGINE VEGETALA

28% AMINOACIZI DE ORIGINE VEGETALA

 

MEGAFOL este obtinut prin hidroliza enzimatica a unui substrat vegetal cu un continut proteic ridicat. Originea vegetala a produsului asigura o concentratie ridicata si totodata bine echilibrata de aminoacizi necesari (arginina, prolina, triptofan, glicina, cisteina), pentru necesitatile de crestere si dezvoltare ale plantelor.

CONTINUT

 

 

Aminoacizi28%Azot total4,50%Azot organic solubil4,50%Potasiu2,90%Carbon organic15%

 

 

CuloareMaroniupH (sol. apoasa 1%)7,6

ACTIUNE NUTRITIVA ECHILIBRATA SI RAPIDAAminoacizii liberi cu masa moleculara mica care se transloca si se absorb rapid din MEGAFOL sunt direct utilizati de planta la sinteza proteinelor. În acest fel, o mare parte din energie este salvata si apoi concentrata la cresterea masei foliare.Riscul acumularii de nitrati la culturi sensibile (salata, spanac, legume, cucurbitacee, fasole, sfecla de zahar, tutun) este mult redus datorita nutritiei rationale asigurata de MEGAFOL.

AJUTA LA DEPASIREA CONDITIILOR CLIMATICE NEFAVORABILE(înghet, asfixierea radacinilor, întreruperea cresterii)Prezenta aminoacizilor specifici (prolina, triptofan), întareste activitatea fotosintetica a plantei, ajutând-o sa treaca usor si rapid întârzierile în dezvoltare datorate conditiilor nefavorabile de mediu (temperaturi scazute, seceta etc.)

REGLEAZA BALANTA HORMONALAProcesele determinate prin aplicarea de MEGAFOL permit plantelor sa-si pastreze precursorii hormonali naturali, care faciliteaza sinteza biologica a hormonilor endogeni (auxine, gibereline, citokinine).

ACTIVITATEA DE TRANSPORTMasa moleculara mica a aminoacizilor continuti în MEGAFOL accelereaza translocarea erbicidelor, fungicidelor, regulatorilor de crestere si a microelementelor. MEGAFOL este compatibil cu majoritatea pesticidelor, exceptie facând formularile uleioase.

RECOMANDARI DE UTILIZARE: APLICARE FOLIARAHORTICULTURA (tomate, ardei, vinete, capsuni, pepeni, dovleci, castraveti, legume de frunze)

250 - 350 ml/100 l culturi de câmp; 150 - 200 ml/100 l in sere, dupa transplantare, cu repetare la 10-15 zile

POMI FRUCTIFERI (mar, par, piersic, cais, lamai,maslin,etc) si VITA DE VIE

250-350 ml/100 l inainte de inflorit, formarea si dezvoltarea fructului, precum si, in cazul intarzierilor in dezvoltare, la 10-15 zile, sau in conditii extreme (ex. grindina)

CEREALE

3 - 3,5 l/ ha

FLOAREA SOARELUI, SOIA, TUTUN, BUMBAC 

3 - 3,5 l/ ha

In combinatie cu erbicide postemergente sau fungicide (inclusiv erbicide neselective, ex. glyphosate): 1 l/ha

NOTA: NU COMBINATI MEGAFOL CU PRODUSE ULEIOASE. IN COMBINATIE CU PRODUSE CUPRICE NUMAI LA MASLIN, STRUGURI, TOMATE. LA PRUNE FACETI UN TEST DE TOLERANTA PENTRU FIECARE VARIETATE.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.