Ghidul Serviciilor
Aera Group, Solutii De Ventilatie, Climatizare Si Purificare A Aerului, Bucuresti
inapoi la firma 533 vizite
Poza Despre AERA Group
Foto

AERA Group este un jucator dinamic in piata HVAC, a carui principala activitate o reprezinta furnizarea de servicii si solutii integrate dedicate atat constructiilor civile si industriale cat si celor cu destinatie speciala.

Prin competentele si experienta stalpilor ce il sustin, MN+T Solutions si AERA, AERA Group poate raspunde tuturor solicitarilor din segmente industriale foarte variate: Tertiar, Rezidential, Sanatate, Camere Curate si Industrial.

Activitatea noastra este focalizata pe construirea unui grup puternic, in continua extindere, iar viziunea noastra este de a continua implementarea solutiilor AERA Group ca etalon al calitatii in toate domeniile pe care le deservim

Suntem certificati SR EN ISO 9001 – SR EN ISO 14001 – SR OHSAS 18001

Imbinam atitudinea orientata spre client si de excelenta in calitate cu expertiza in domeniile pe care activam si oferim solutii special concepute pentru fiecare cerinta in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.