Ghidul Serviciilor
Daermont Serv Ploiesti - Vanzare,montaj, Serivce Aparate Aer Conditionat
inapoi la firma 1873 vizite
Poza Despre noi
Foto

Firma noastra a fost infiintata in anul 2010 si are ca obiect de activitate vanzarea, instalarea si asigurarea garantiei si postgarantiei echipamentelor de aer conditionat ploiesti prahova targoviste dambovita. Am reusit in tot acest timp sa crestem de la an la an chiar si in conditiile economice actuale prin diversificarea serviciilor si prin parteneriate cu toti importatorii importanti din Romania pentru a diversifica oferte aer conditionat ploiesti prahova targoviste dambovita.De ce sa alegi www.aerconditionatploiestiprahova.ro? Va propunem cateva motive:

-    perioada de garantie este conforma cu cea oferita de importatori-     cele 5 echipe de instalare ne ajuta sa respectam promisiunea de instalare in maxim 3 zile-    consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi cele mai potrivite solutii de climatizare in cele mai accesibile variante de plata pentru dumneavoastra (numerar, transfer bancar)

Beneficiile achizitionarii unui aparat de aer conditionat ploiesti prahova targoviste dambovita sunt multiple: acestea contribuie la crearea unei atmosfere placute, modul "sleep" ofera un somn odihnitor, lipsit de zgomot, clientii vor avea parte de un randament crescut de lucru, iar pe timp de vara, este inlaturata supraincalzirea din diverse medii de amplasare.

Sistemele noastre de climatizare sunt silentioase si nu ocupa mult spatiu deoarece se monteaza pe tavan sau pe perete, insa gama noastra contine o varietate de modele, printre care si aparate multisplit. Producatorii acestora sunt consacrati, imbinand perfect inovatia si confortul cu purificarea eficienta a aerului.

Stiati cat de importante sunt inspectiile periodice reprezentate de operatiunea de intretinere? Iata riscurile la care va supuneti daca nu ne chemati expertii pentru service: pierderile de freon determina scaderea randamentului aparatelor de aer conditionat ploiesti prahova targoviste dambovita, crescand astfel consumul de energie; dezvoltarea de mucegai si bacterii, iar astfel apar riscuri asupra sanatatii dvs.; scurgerile de freon, etc.

In urma acestor interventii pot fi detectate diverse afectiuni care remediate in timp util prelungesc durata de viata a aparatului dumneavoastra de aer conditionat ploiesti prahova targoviste dambovita! Feriti-va de reparatiile costisitoare si apelati-ne prin intermediul numerelor de telefon afisate sau prin e-mail, iar profesionistii nostri va servesc cu un interes enorm pentru satisfactia si siguranta dumneavoastra!

 

Apelati la noi cu incredere!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.