Ghidul Serviciilor
Conexiuni Aero Klima Bucuresti - Comercializare Aer Conditionat, Ventilatii
inapoi la firma 1473 vizite
Poza Despre noi
Foto

Conexiuni Aero-Klima, service autorizat Ariston, Chaffoteaux şi Rendamax, oferã clienţilor sãi soluţii personalizate şi consiliere constantã pentru servicii de calitate în domeniul climatizãrii.

Cu o experienţã de peste 15 ani pe piaţa româneascã, Conexiuni Aero-Klima s-a diferenţiat de competitorii sãi direcţi prin echipa sa dedicatã de specialisti, prin capacitatea de a asculta activ si de a susţine eficient nevoile clienţilor şi prin calitatea serviciilor prestate. Eforturile sale susţinute au fost recunoscute prin numeroase atestãri şi testimoniale ale clienţilor satisfãcuţi, precum şi prin clasarea pe locul 2 in Top Afaceri Romania 2014.

Conexiuni Aero-Klima asigurã servicii integrate de climatizare, piese de schimb, service garanţie şi postgaranţie pentru mãrcile Ariston, Chaffoteaux  şi Rendamax, care oferã multiple avantaje  pentru clienţi din punctul de vedere al raportului cost-calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.