Ghidul Serviciilor
Conexiuni Aero Klima Bucuresti - Comercializare Aer Conditionat, Ventilatii
inapoi la firma 1473 vizite
Poza Curatare si intretinere aer conditionat
Foto

Aparatul de aer condiţionat, util şi practic, uneori indispensabil, reprezintã ajutorul nostru numãrul 1 în gestionarea temperaturii optime pentru locuinţã sau loc de muncã. Cu o structurã complexã, care funcţioneazã pe principiul fundamental al transferului de cãldurã dintr-o zonã caldã spre una rece, aparatul de aer condiţionat necesitã respectarea anumitor reguli simple şi clare. În acest fel, durata sa de viaţã este prelungitã, nu este predispus la suprasolicitãri, care pot degenera în consumuri exagerate de curent electric, iar sãnãtatea utilizatorilor sãi este protejatã.

Conexiuni Aero-Klima este partenerul dumneavoastrã în alegerea aparatului de aer condiţionat, oferind într-o primã instanţã clienţilor sãi consultanţã privind alegerea aparatului de aer conditionat optim pentru necesitatile dumneavoastra.

 

Întreţinerea aparatului de aer condiţionat de cãtre echipa Conexiuni Aero-Klima presupune:

Pentru a asigura o bunã calitate a aerului, Conexiuni Aero-Klima vã sugereazã chemarea echipei de specialişti pentru o curãţare eficientã a tuturor componentelor cu factor de risc.

Service-ul specializat este recomandat atât pentru aparate de aer condiţionat cu uz industrial, cât şi pentru cele de tip rezidenţial. În acest fel, puteţi evita cu uşurinţã dezvoltarea ciupercilor sau bacteriilor în interiorul aparatului de aer condiţionat, care pot provoca afecţiuni ale aparatului respirator.

Etape în procesul de curãţare a aparatului de aer condiţionat, efectuat de echipa Conexiuni Aero-Klima:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.