Ghidul Serviciilor
Conexiuni Professional Service - Service Aer Conditionat, Centrale Termice Bucuresti
inapoi la firma 2210 vizite
Poza Curatare si intretinere aer conditionat
Foto

Aparatul de aer conditionat, util si practic, uneori indispensabil, reprezintã ajutorul nostru numãrul 1 în gestionarea temperaturii optime pentru locuintã sau loc de muncã. Cu o structurã complexã, care functioneazã pe principiul fundamental al transferului de cãldurã dintr-o zonã caldã spre una rece, aparatul de aer conditionat necesitã respectarea anumitor reguli simple si clare. În acest fel, durata sa de viatã este prelungitã, nu este predispus la suprasolicitãri, care pot degenera în consumuri exagerate de curent electric, iar sãnãtatea utilizatorilor sãi este protejatã.

Conexiuni Professional Service este partenerul dumneavoastrã în alegerea aparatului de aer conditionat, oferind într-o primã instantã clientilor sãi consultantã privind alegerea aparatului de aer conditionat optim pentru necesitatile dumneavoastra.

 

Întretinerea aparatului de aer conditionat de cãtre echipa Conexiuni Professional Service presupune:

Pentru a asigura o bunã calitate a aerului, Conexiuni Professional Service vã sugereazã chemarea echipei de specialisti pentru o curãtare eficientã a tuturor componentelor cu factor de risc.

Service-ul specializat este recomandat atât pentru aparate de aer conditionat cu uz industrial, cât si pentru cele de tip rezidential. În acest fel, puteti evita cu usurintã dezvoltarea ciupercilor sau bacteriilor în interiorul aparatului de aer conditionat, care pot provoca afectiuni ale aparatului respirator.

Etape în procesul de curãtare a aparatului de aer conditionat, efectuat de echipa Conexiuni Professional Service:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.