Ghidul Serviciilor
Conexiuni Professional Service - Service Aer Conditionat, Centrale Termice Bucuresti
inapoi la firma 2209 vizite
Poza Instalare si intretinere pompe caldura
Foto

Cu o pompă de căldură se poate reduce costul total de încălzire şi răcire, folosind doar energia stocată în natură. Aceasta reprezintă instalaţia care transferă căldura de la un mediu mai rece către un mediu mai cald.  Cel mai adesea, pompele extrăgând căldura din apă, din aer sau din pământ/sursa geotermală şi transferând-o în casă, prin intermediul încălzirii prin pardoseală, a radiatoarelor etc.

Astfel, pompa de căldură extrage iarna căldura din pământ, apă sau aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat în interior, agentul frigorific se încălzeşte la o temperatutră şi mai ridicată.Ulterior, acesta răspândeşte căldura în interiorul locuinţei. Vara, ciclul se inversează iar locuinţa este răcită.

Professional Service oferă soluţii personalizate cu privire la montarea şi întreţinerea pompelor de căldură având în vedere faptul că cea dintâi activitate se face în funcţie de mai mulţi parametri ce trebuie urmăriţi cu strictete: volumul şi suprafaţa spaţiului ce urmează a fi încălzit, numărul persoanelor ce urmează a consuma apa caldă, numărul de camere în care se va furniza apa caldă etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.