Ghidul Serviciilor
Conexiuni Professional Service - Service Aer Conditionat, Centrale Termice Bucuresti
inapoi la firma 2209 vizite
Poza Montare si instalare centrale termice
Foto

Conexiuni Professional Service este partenerul dumneavoastrã în alegerea centralei termice potrivite, oferind într-o primã instantã clientilor sãi consultantã. Consilierea clientilor si punerea întrebãrilor corecte pentru a lua în calcul toate aspectele înainte de achizitionarea centralei termice sunt extrem de importante pentru echipa Conexiuni Professional Service, întrucât randamentul si eficienta încãlzirii depind de modelul de centralã termicã folositã, de suprafata ce urmeazã a fi încãlzitã, de dimensionarea corectã a tevilor si nu în ultimul rând de folosirea robinetilor si fitingurilor la dimensiuni corecte.

Cu un portofoliu de peste 20.000 de clienti multumiti si cu experientã în domeniu din anul 2001, Conexiuni Professional Service oferã servicii integrate pentru instalarea centralelor termice din gamele Ariston, Chaffoteaux si Rendemax.

Instalarea centralei termice pe pozitia de functionare si racordarea la circuitele tehnologice:apa,aer,gaz, se face doar de catre firme autorizate I.S.C.I.R. conform legii PTA1/2010.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.