Ghidul Serviciilor
Conexiuni Professional Service - Service Aer Conditionat, Centrale Termice Bucuresti
inapoi la firma 2209 vizite
Poza Spalare si intretinere centrale termice
Foto

Conexiuni Aero-Klima oferã servicii complete de întreţinere şi spãlare instalaţii, folosind protectori Fernox compatibili cu orice metale, inclusiv aluminiul, oţelul inoxidabil sau fonta, dar şi cu conductele din plastic. Aceştia au rolul de a inhiba procesul natural de coroziune şi depunere de calcar, asigurând astfel viaţã îndelungatã şi sigurã centralei termice.

Spãlarea instalaţiei se face sub presiune, pentru a elimina sigur şi uşor depunerile de nãmol şi reziduurile. Acest tratament este recomandat şi asigurat de echipa Conexiuni Aero-Klima şi înainte de instalarea centralei termice noi, pentru a proteja şi prelungi durata de viaţã a instalaţiei.

Pentru protecţie suplimentarã doveditã, folosirea filtrului Fernox Total Filter TF1 este foarte indicatã. Precum s-a dovedit, prin spãlarea

instalaţiei sub presiune, doar un procent de 80% din reziduuri este îndepãrtat. Restul se poate îndepãrta fie prin folosirea acizilor, soluţie nerecomandatã de echipa Conexiuni Aero-Klima datoritã acţiunii lor foarte agresive, fie prin folosirea filtrelor special concepute. Acesta are scopul de a asigura protecţia suplimentarã pentru pompã şi supape, împotriva reziduurilor desprinse, care circulã prin sistem şi care ar putea afecta conductele din plastic şi produce blocaje.

Filtrul Fernox Total Filter TF1 este un filtru unic, opac, cu acţiune dublă hidrociclonică şi magnetică, compatibil cu conducte cu diametrul de 22 mm şi 28 mm. Acesta poate fi montat fie pe verticală, fie pe orizontală, şi toate fitingurile necesare pentru configuraţie sunt livrate împreună cu produsul.

Prin aceste mãsuri de protecţie şi întreţinere a centralei termice se asigurã utilizarea corectã a tratamentului apei din circuitele termice şi eficienţa sistemului de încãlzire pe termen lung. În plus, prin apelarea la specialiştii Conexiuni Aero-Klima pentru servicii de întreţinere şi de spãlare instalaţii, centrala termicã va funcţiona corect, consumul de curent va fi în parametri normali, iar emisia de CO2 se va menţine la un nivel scãzut.

 De ce să alegi Ariston Service?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.