Ghidul Serviciilor
Aeroportul Oradea
inapoi la firma 2528 vizite
Poza Perspective de dezvoltare
Foto

Rata de crestere industriala este de 14% anual incepand cu anul 2000. In zona activeaza 26 de filiale de banci . Ponderea investitiilor straine in oras si in zona a inregistrat o rata de crestere de 10% anual. Se estimeaza mentinerea ratei de crestere mentionate atat la trficul extern cat si per total pasageri. Proportia se pastreaza si la numarul de miscari aeronave, dintre acestea 85% reprezinta curse regulate si restul charter.

 

Capacitatea de operare a aeroportului este in prezent ocupata 23%. Aeroportul dispune de capacitatea de asigurare a operarii unui trafic sporit cu un nivel de pana la triplare.

 

Cresterea traficului extern a fost sustinuta de operarea companiei Carpatair pe 8 destinatii Italia si trei Germania, precum si de operarea companiei ClubAir pe doua destinatii Italia.Aeroportul nu dispune de facilitati cargo. Sunt interesante operari de perspectiva pentru destinatii ca Spania Anglia, Franta Grecia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.