Ghidul Serviciilor
Alex & George Boutique Hotel**** Organizari Evenimente, Cazare Cluj Napoca
inapoi la firma 1001 vizite
Poza Organizari Evenimente
Foto

Iti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice eveniment din viata ta intr-o zi unica si de neuitat. Si pentru ca ne dorim ca tu sa te bucuri de un eveniment elegant, original si plin de personalitate, iti punem la dispozitie un consultant dedicat din echipa noastra. Fie ca planifici o nunta, un botez, o aniversare sau o intalnire corporatista, vom planifica fiecare aspect impreuna, pentru ca totul sa decurga asa cum iti doresti. Selectia noastra de produse si servicii va aduce un plus de eleganta si rafinament evenimentului tau, indiferent de tipul acestuia. Coordonatorul nostru te va intampina cu sfaturi si sugestii care iti vor fi de folos sa faci cea mai inspirata alegere. Te asteptam cu drag la noi, vom savura o cafea aromata, in timp ce discutam ideile tale! Vei afla despre experientele noastre anterioare si vom stabili impreuna planul evenimentului tau, de la inceput pana la sfarsit!

Iti punem la dispozitie din partea noastra:

- coordonator de eveniment dedicat pe intreaga durata a colaborarii

- consiliere in selectarea preparatelor care vor fi introduse in meniu si alegerea bauturilor

- o gama extrem de diversificata din care sa alegi preparatele

- sampanie la intampinarea invitatilor

- apa plata nelimitat si o cafea pentru fiecare invitat

- indiferent de ocazia celebrata, veti beneficia de o camera pe durata desfasurarii evenimentului, iar atunci cand organizati petrecerea din ziua nuntii la noi, mirii primesc o noapte de cazare cu mic dejun inclus intr-unul din Apartamentele noastre Superioare

…iar prin colaboratorii nostri de incredere, te ajutam sa primesti cea mai buna oferta pentru:

- Servicii foto-video si invitatii

- Trupa Live de cover-uri si DJ

- Candy bar

- Barman profesionist in Mixologie pentru Cocktail-uri si shot drinks

- Decoratiuni si aranjamente florale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.