Ghidul Serviciilor
Agricola International - Carne De Pasare, Salamuri, Preparate Din Carne, Semipreparate, Oua, Bacau
inapoi la firma 6142 vizite
Poza Carne de Pui din gaini cu crestere lenta
Foto

Cocoselul de Padure este raspunsul AGRICOLA adresat in special consumatorilor avizati care îsi doresc un pic de rasfat, calitate, gust si prospetime românesti.A gati aceasta delicatesa, simplu ori sofisticat, face din consumator un adevarat chef la el acasa.  

Primul pui COQUELET produs în România.

Alimentatie sanatoasa si echilibrata, 100 % vegetal.

Gust fin, deosebit, culoare specifica, carne proaspata si frageda de pui hranit cu porumb.

Puii se diferentiaza prin rasa cu crestere lenta, cu certificat de origine a hibridului, rasa renumita pentru calitatea carnii sale.

Abordare proactiva a bunastarii animalelor, reguli de biosecuritate stricte. Lant  propriu de productie de la ou la pui, cu trasabilitate controlata. Siguranta sanitar-veterinara  în toate etapele de productie.

Conform legii, Agricola nu foloseste hormoni si fainuri de origine animala în cresterea pasarilor.

 In 2019 Cocoselul de Padure a fost premiat pentru gust de catre International Taste & Quality Institute ( doua stele ) si de catre Monde Selection ( Gold Award )

Pui din gaini cu crestere lenta

Puii AGRICOLA au 2 virtuti recunoscute: calitatea si pregatirea practica. În ce priveste calitatea, la AGRICOLA producem zilnic cea mai proaspata si sanatoasa carne de pui. Nu e fala, însa ne permitem sa afirmam acest lucru, pentru ca producem în gospodaria noastra toate cele trebuincioase, de la nutreturi pâna la puiul de o zi si pâna la verificarea grijulie a pasarilor de catre medicii veterinari.

În plus, pe portile fermelor noastre ies zilnic pui vigurosi, gata de a fi pregatiti pe mesele românilor.

Calitatea puilor AGRICOLA este certificata si de validarea bucatarilor profesionisti din întreaga lume. „Cel mai calificat juriu din lume”, dupa cum îl numeste Institutul de Testare a Calitatii Gustului de la Bruxelles (ITQI), a acordat în 2014, 2016 si 2018 Puiului Fericit AGRICOLA 2 stele de aur si calificativul «gust remarcabil», precum si dreptul de a purta pe eticheta marca ITQI vreme de 3 ani.

În ceea ce priveste pregatirea practica, am creat o gama de carne de pui care poate fi preparata în bucatarie, fara prea mare efort. Oamenii din ziua de astazi nu mai dispun de timp precum odinioara parintii nostri, asa ca ne adaptam continuu produsele la nevoile si asteptarile cumparatorilor. Cel mai bun exemplu este gama Usor de gatit care vine în întâmpinarea celor care pregatesc masa eliminând toate etapele de transare, portionare sau feliere a carnii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.