Ghidul Serviciilor
Agricola International - Carne De Pasare, Salamuri, Preparate Din Carne, Semipreparate, Oua, Bacau
inapoi la firma 6142 vizite
Poza Oua
Foto

Sunt oua provenite de la gaini crescute în libertate (sistem free-range). Crestem cu grija Gaini Fericite, ca la curte. Acestea sunt scoase la iarba verde, pe suprafete generoase, pentru a face cele mai gustoase si satioase oua.

Gainile se plimba fericite toata ziua pe pajistea verde si sunt hranite exclusiv cu cereale de cea mai buna calitate. Natural, rezulta oua proaspete cu o culoare excelenta a galbenusului si coaja maronie. Nu în ultimul rând,  pasiunea cu care gospodarii nostri de la Avicola Lumina se îngrijesc ceas de ceas de Gainile Fericite face diferenta. 

Va invitam sa gustati Ouale de la Gaini Fericite si va veti convinge! Ambalate în pachete a câte 5 cofraje de 30 bucati fiecare. Livram oua gaina consum proaspete, de cea mai buna calitate, vânzare en-gros.

Termen de valabilitate: 28 de zile dupa ziua ouatului.

Conditii de pastrare: în spatii racoroase (temperatura recomandata 6-16°C), uscate (umiditatea relativa < 75%), fara mirosuri straine. Dupa cumparare este recomandat ca ouale sa se pastreze la frigider.

Ouale au cea mai mare cantitate de proteine de calitate în comparatie cu toate celelalte produse alimentare• Ouale contin peste 11 vitamine si minerale diferite;• Ouale sunt o sursa importanta de Omega 3 si antioxidanti;

• Ouale sunt un aliment versatil, bun pentru toate vârstele si stilurile de viata;• Ouale sunt convenabile ca raport calitate-pret, usor de gatit si gustoase în orice forma de prezentare;• Cercetarea stiintifica medicala recomanda consumul a 6 oua pe sapamâna, ca parte a unei diete sanatoase echilibrate.

 

Potrivit actualelor trenduri privind mancarea sanatoasa in randul consumatorilor, ouale sunt vazute ca produse care nu trebuie sa lipseasca dintr-un stil alimentar sanatos si echilibrat.

Nu conteaza cine a fost primul, daca gaina sau..pentru ca acum e vorba despre el, oul, vedeta micului dejun, vedeta dintr-un soufle sau a unui lapte de pasare, star al ingredientelor bucatariei, preaslavit de bucatari ca fiind, poate, cel mai important aliment din lume.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.