Ghidul Serviciilor
Agricola International - Carne De Pasare, Salamuri, Preparate Din Carne, Semipreparate, Oua, Bacau
inapoi la firma 6141 vizite
Poza Preparate din carne
Foto

Combinatia perfecta dintre condimentele naturale si carnea de porc, vita si oaie, Micii Gustosi de la AGRICOLA nu au primit întâmplator acest nume; el a fost inspirat din exclamatiile clientilor la degustarea produsului. Este un produs de care suntem tare mândri si despre care putem afirma fara lipsa de modestie: ca sunt cei mai „Gustosi Mici” pe care i-ai mâncat vreodata.

Conditii de depozitare:   -congelati: temperatura: -18?C, umiditate: max. 80%;   -refrigerati: temperatura: 0…4?C, umiditate: max. 80%;

Forma de ambalare: -calibrat 800g, 900g -necalibrat cca. 900g; cca. 1000g;

Termen de valabilitate: congelati 180 zile, refrigerati 6 zile

 

Pentru ca în viata nu e totul de-a gata, grupa de prospaturi de la AGRICOLA vine in sprijinul celor carora le plac iesirile la picnic în aer liber cu sortimente delicioase de mititei, precum si cârnati proaspeti, numai buni de “pus pe jar”. Trebuie doar sa încingi gratarul, sa te lasi cuprins de voie buna si în final sa savurezi delicioasele preparate. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.