Ghidul Serviciilor
Agricola International - Carne De Pasare, Salamuri, Preparate Din Carne, Semipreparate, Oua, Bacau
inapoi la firma 6142 vizite
Poza Preparate din carne
Foto

Cel mai pretios salam crud-uscat din România, Salamul de Sibiu de la AGRICOLA înseamna pentru cunoscatori rasfatul suprem.

Preparat dupa o reteta autentic româneasca din carne aleasa cu cea mai mare grija, condimentat cu un amestec unic de mirodenii si desavârsit de savoarea mucegaiului nobil, Salamul de Sibiu AGRICOLA îti aduce pe masa deliciul si rafinamentul perfect.

Conditii de depozitare: temperatura: +2…+14?C, umiditate: max. 75%;

Termen de valabilitate: 120 zile (bucata) / 40 zile (feliat);

Forme de ambalare:

 

 

Maestrii mezelari de la AGRICOLA imbina armonios savoarea carnurilor de porc, vita si oaie cu mirodeniile naturale pentru a obtine, in urma procesului de maturare, cele mai distinse produse crud-uscate pe care le vei gusta vreodata.

Intr-o gama variata de sortimente, retete consacrate sau ambitii inovatoare, feliate, intregi sau la vitrina asistata, salamuri, carnati sau specialitati – dupa oricare din criterii ai alege sa le clasifici, produsele crud-uscate de la AGRICOLA sunt gândite pentru a împlini toate nevoile si… poftele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.