Ghidul Serviciilor
Agricola International - Carne De Pasare, Salamuri, Preparate Din Carne, Semipreparate, Oua, Bacau
inapoi la firma 6141 vizite
Poza Semipreparate din carne
Foto

Regalul categoriei, din 100 % piept de pui ales cu grija, fasonat manual, umplut cu sunca de curcan si cascaval cremos, Cordon bleu este produsul cu gust complet, exclusivist.

Realizat din bucata întrega de piept, potrivit si umplut manual, tavalit prin pesmet auriu, trecut rapid prin baia de ulei pentru obtinerea crustei aurii crocante si apoi copt, produsul înglobeaza toate aromele combinate si pastreaza suculenta si delicatetea caracteristice acestuia.

Refrigerate sau congelate rapid, portiile de Cordon bleu sunt simplu de încalzit în cuptorul traditional si pot fi utilizate ca fel principal la prânz sau pentru o cina în doi .

Formele de ambalare sunt cutia cu produs congelat (270 grame) si caserola ATM cu produs refrigerat (250 grame), ambele cu greutate fixa si cantitate adecvata pentru o gustare în doi.

Mod de preparare (fara decongelare prealabila):

 

Dedicate celor cu stil de viata dinamic, produsele „pre-gatite” de la Europrod poarta garantia calitatii AGRICOLA prin valoare nutritiva ridicata, calitate si gust deosebit.Doar le încalzesti în cuptorul traditional si ai masa gata!Gama produselor pre-gatite este completa, versatila, potrivita oricarui moment al zilei, adaptata preferintelor si obiceiurilor si, mai ales pentru gusturi alese.Aceste feluri de mâncare, creativ elaborate, din carne sau vegetale, trebuie doar încalzite în cuptorul traditional si sunt gata în doar câteva minute pentru un prânz copios sau cina.În fiecare zi puteti gati câte un fel de mâncare diferit!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.