Ghidul Serviciilor
Agrisorg - Comercializare Produse Cu Utilitate Agricola
inapoi la firma 4165 vizite
Poza Generatoare de sudura
Foto

Grupul MOSA, produce o larga varietate de generatoare de sudura (grupuri de sudura) cu diverse motorizari. Dintre motorizarile pe benzina, grupul MOSA ansambleaza pe generatoarele sale, fie motoare produse de insasi MOSA sub patent propriu, fie de la producatorul HONDA.

Probabil ca cea mai importanta componenta a unui generator de sudura este Alternatorul acestuia. Compania MOSA foloseste pentru generatoarele sale de sudura, doar alternatoare ASINCRON si nu alternatoare Sincron.

Mai mult decat atat, alernatoarele Asincron folosite de MOSA sunt produse integral de catre MOSA sub patente si brevete proprii. Tocmai acest aspect, si fiabilitatea foarte mare a alternatoarelor "MOSA" face ca generatoarele de sudura MOSA sa fie foarte cautate foarte apreciate de catre beneficiari.

Trebuie mentionat si faptul ca fiecare generator de sudura MOSA are si functia de generare auxiliara de curent. Adica, fiecare generator de sudura, este implicit si generator de curent.Generatoarele de sudura pe benzina, sunt de obicei de putere mica si medie si au aplicabilitate vasta. Sunt folosite domeniul constructiilor, la micile echipe de santier care sudeaza cu electrozi bazici sau rutilici, la echipele care intretin sau monteaza diverse conducte si folosesc electrozi celulozici. Mai sunt intrebuintate in domeniul agricol, la fermele agricole.

Generatoarele de sudura pe benzina produse de MOSA, au amperaje cuprinse intre 20A si 200A.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.