Ghidul Serviciilor
Agroelectroservice, Deva / Hunedoara - Reparatii Motoare Electrice
inapoi la firma 1604 vizite
Poza Descriere firma
Foto

S.C. AGROELECTROSERVICE SRL DEVA, are ca obiect de activitate "REPARATII SI REBOBINARI MASINI ELECTRICE, ELECTROMOTOARE, ALTERNATOARE AUTO SI ELECTROCASNICE"si isi desfasoara activitatea din luna iulie 1991.

        Defectele aparute in cazul masinilor electrice pot avea un impact semnificativ asupra fluxului tehnologic.Cand apare orice tip de defectiune , va puteti baza pe SC AGROELECTROSERVICE SRL DEVA , societate cu o experienta vasta in rebobinari motoare electrice.Avem specialisti cu o experienta de peste 30 de ani, cu o vasta pregatire castigata in societatile de profil Combinatul Siderurgic Hunedoara-Mittal Steel (Departamentul reparatii electrice)

        Lucram cu companii multinationale dar si cu mici intreprinzatori. Acordam aceeasi importanta clientilor nostri.

        Oferim serviciile noastre la peste 150 de firme din judetul Hunedoara, enumerand cateva firme de renume ca : SC Carpatcement Holding SA , SC Macon SA , SC Marmosim SA , SC Chimica SA Orastie, SC AVIS 3000, ApaProd Hunedoara, SC S.I.R.D SA , BEGA Minerale, Talc Dolomita, SC CCCF;       Printre lucrarile mai deosebite putem enumera :

  • -Reparat motor sincron 6MW, 1000rot/min, 6000V, lucrare executata in anul 1992 pentru SIDERMET CALAN-HD.;
  • -Bobinat motor electric asincron 250KW, 1000/1500rot/min, 6000V, lucrari executate mai frecvent pentru OMYA CALCITA VATA-DE-JOS-HD.;
  • -Bobinat motoare electrice asincrone 45-200KW, 750-3000rot/min, 380V, pentru APAPROD HATEG-HD., APAPROD HUNEDOARA, ACVACALOR BRAD, PRIMARIA PUI-HD. ,PRIMARIA VATA-DE-JOS-HD, MONDIAL LUGOJ-TM, CHIMICA ORASTIE-HD.
  • -Reparat transformator electric 1600KVA, 6/0.4KV pentru SC CCCF Suc.34DEVA;
  • -Bobinat motoare electrice de cc 30-90KW, 750-3000rot/min, 220-660Vcc, pentru INDEPSNDENTA SIBIU, CARIERA IARA-CJ., TALC-DOLOMITA SA HUNEDOARA;
  • -Reparatii si rebobinari motoare electrice 0.35-1600 kw SC CARPATCEMENT HOLDING S.A. - Chiscadaga
  • -Confectionat colectoare pentru motoare de c.c. 1-75KW cit si pentru electromotoare auto de orice tip;
  • -Confectionat inele colectoare pentru motoare electrice asincrone cu rotor bobinat 3-200KW cit si pentru alternatoare auto;
  •     Avem abilitatea de a testa, repara ori rebobina motoarele de curent alternativ si curent continu folosite in momentul de fata in aplicatiile industriale.    Utilizam materiale de cea mai buna calitate, lucru care ne permite sa acordam garantie lucrarilor de rebobinare cel putin 6 luni de zile .    Aveti o problema cu o pompa de apa ? Noi putem sa o rezolvam ! AGROELECTROSERVICE este raspunsul la orice problema legata de reparatii sau service.    Principiul nostru este respectul fata de client, munca de calitate cu cele mai bune materiale de pe piata .

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.