Ghidul Serviciilor
Agroproiect Bucuresti - Distributie Utilaje Si Echipamente Agricole
inapoi la firma 2465 vizite
Poza Instalatie monitorizare si control temp
Foto

Acest sistem de detectare centralizata are urmatoarele facilitati:

– Programul instalat pe un calculator lucreaza in WINDOWS si printr-o schema sinoptica poate arata temperatura pentru fiecare senzor al oricarui cablu de masurare.

– Orice schimbare de temperatura din silozuri este imediat detectata si astfel se pot elimina eventualele daune care ar fi putut sa apara (prin pornirea instalatiei de aerare sau prin recircularea produsului din silozul unde a crescut temperatura).

– Orice cablu de masurare poate fi activat sau dezactivat.

– Activeaza si dezactiveaza manual senzorii (punctele de masurare) care sunt in produs, in conformitate cu inaltimea silozului.

– Temperatura este vizualizata pe un grafic.

– Cablurile cu senzori (punctele de masurare) pot fi scoase sau introduse in siloz chiar cand silozul este plin cu produse, deoarece exista o teaca de protectie in care se introduc cablurile cu senzori.

– In cazul aparitiei unor neclaritati/defectiuni in functionarea instalatiei, cca. 95% dintre probleme se rezolva la telefon/fax sau e-mail.

– Se pot realiza oricand extinderi ale instalatiei, daca sunt montate si alte silozuri metalice.

– Optional se poate anexa si un sistem automat de pornire a instalatiei de aerare a silozului, care este constituit din senzori de umiditate relativa si de temperatura, care sunt conectati la un releu cu transmitere de semnale pornit/oprit la ventilatoarele de aerare ale silozurilor in conformitate cu cerintele utilizatorului. La fiecare releu se pot conecta pana la 16 buc. celule metalice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.