Ghidul Serviciilor
Ags Movers - Mutari Locale Si Internationale, Bucuresti
inapoi la firma 266 vizite
Poza Impachetare
Foto

AGS România beneficiază și de materialele de împachetare exclusive și avansate folosite de Grupul AGS. Datorită dimensiunii sale și numărului de operațiuni de relocare desfășurate anual, Grupul AGS le poate oferi clienților săi diferite feluri de cutii, concepute special pentru tipul de bunuri transportate. Acest element sporește siguranța transportării bunurilor și permite o utilizare îmbunătățită a spațiului, reducând astfel costul mutării.

În plus, filiala noastră din România oferă cutii adaptabile și reutilizabile, care pot fi folosite și refolosite de mai multe ori. Aceste cutii au fost concepute pentru mutări intraeuropene și permit eficientizarea procesului de împachetare, reducând totodată costurile aferente materialelor de ambalare. Drept rezultat, putem asigura clienților noștri servicii și reactivitate îmbunătățite, la costuri mai mici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.