Ghidul Serviciilor
Ahead Logistics - Transport Rutier National Si International De Marfa, Bucuresti
inapoi la firma 1484 vizite
Poza Despre noi
Foto
Ahead Logistics este o companie cu experienta, care se afla în plina dezvoltare succesul acesteia bazându-se pe profesionalismul personalului, serviciile asigurate si infrastructura dispunibila.

Ahead Logistics este un forwarder de încredere pe piata transporturilor rutiere. De asemenea, oferim transport rutier national si international de o calitate si siguranta ridicata cu flota proprie. Compania are sediul central în Bucuresti si a fost fondata în decembrie 2006 si dispune de un personal cu experienta în domeniu format din 100 de persoane.
Ahead Logistics ofera servicii dedicate unui numar important de clienti. Compania poate oferi solutii dedicate pentru fiecare client din pozitia de specialist in coordonarea si optimizarea serviciilor care genereaza plus valoare.
Cresterea permanenta a satisfactiei clientilor si eficientizarea serviciilor oferite reprezinta una dintre principalele preocupari ale companiei.
Ahead Logistics este un jucator important în activitatea de distributie pe teritoriul României, putând oferi servicii de transport rutier national si international cu propria flota de camioane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.