Ghidul Serviciilor
Aida Fashion
inapoi la firma 71 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Ziua in care spui "Da" este o zi speciala. Noi stim, si iti oferim rochia potrivita, pentru ca tu Mireasa, sa fii sigura pe tine, frumoasa si stralucitoare, in ziua nuntii tale. Fiecare rochie este cusuta cu multa grija, cu mult suflet. Pentru ca noi stim ce este in sufletul tau, si pentru ca tu sa fii fara grija. AIDA FASHION este un atelier de creatie vestimentara, specializat in designul si executia rochiilor de mireasa si de ceremonie. Experienta acumulata face ca echipa noastra sa fie una care a invatat sa se adapteze la “personalitatea” fiecarei mirese, rochia nefiind doar un accesoriu vestimentar, ci parte integranta a fericitului eveniment.

Lucram rochiile urmand formele tale, urmand cerintele tale, facand ca materialele alese sa prinda viata atunci cand te vor atinge, ingemanandu-se pentru a aduce confort, eleganta si un zambet in plus pentru o mireasa fericita.

Adaptandu-se cerintelor modei si pastrand totodata o linie clasica, AIDA FASHION sta la dispozitia viitoarelor mirese cu o gama variata de rochii de mireasa si rochii elegante, precum si accesorii: posete, paliuri, voaluri, cocarde, cosuri, perinite de verighete, jartiere, marturii, palarii, pahare pentru sampanie. Acesoriile sunt lucrate manual, in general din materialele rochiilor. La AIDA FASHION, cu ajutorul unei persoane specializate, dam posibilitatea mireselor sa isi creeze propriul model de rochie. Acesta se va executa de firma noastra intr-un termen stabilit de comun acord, in functie de complexitatea modelului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.