Ghidul Serviciilor
Asociatia Ecumenica A Bisericilor Din Romania - Aidrom
inapoi la firma 4193 vizite
Poza Bisericileşi Integrarea Europeană
Foto

PROGRAMUL BISERICILE SI ECONOMIA SOCIALA

 

Promovarea si sustinerea activa a incluziunii sociale nu este niciodata ori undeva suficienta. In situatia noua in care Romania este membra a UE, un domeniul de  interventie – cheie in Planul National de Dezvoltare este si Economia Sociala. 

AIDRom a inceput pregatirea Bisericilor pentru implicarea in proiectele Structurale si de Coeziune, dar trebuie sa continuam sa furnizam expertiza, instrumente si transfer de bune practici, astfel incat, institutiile Bisericilor sa fie capabile sa dezvolte mecanismele si instrumentele de implementare ale planului si conceptului Economiei Sociale. 

Avand in vedere ca pana in 2007, multe Biserici si parohii si-au dezvoltat deja potentialul de a fi active in problematica sociala, AIDRom trebuie sa furnizeze suplimentar informatii cu privire la transferul de bune practici, mai degraba legate de rolul bisericilor in mecanismele economiei sociale, modurilor de utilizare a instrumentelor economiei sociale si formarii profesionale pentru realizarea structurilor de economie sociala in cadrul comunitatilor.

 

AIDRom va actiona pana in 2013 pentru:

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.