Ghidul Serviciilor
Ai Masaj - Centru De Terapii - Masaj De Relaxare, Corporal Si Facial Sector 1
inapoi la firma 340 vizite
Poza Masaj terapeutic
Foto

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala fiind unul din cele mai eficiente tratamente in cazul multor afectiuni. Este utilizat in tratarea unor probleme, precum durerile musculare si articulare, anxietate, stres, insomnie, imbunatatind circulatia, dar si functiile neurologice, ajuta la crearea echilibrului si armoniei interioare. De asemenea, masajul elibereaza endorfina, ajutand la reducerea depresiei si la calmare, la diminuarea durerii asociate cu bolile in faza terminala, acordand sprijin si reducand efectele stresului emotional. Poate fi utilizat pentru ingrijirea persoanelor cu handicap, precum si a sportivilor (in urma unor posibile accidentari), imbunatatind performantele acestora.

Masajul terapeutic adopta filosofia conform careia organismul stie cum sa se vindece singur, iar atingerea este semnalul organismului Masajul terapeutic este una dintre cele mai puternice metode de tratare si prevenire a durerii, in mod non-invaziv si sigur de vindecare, acest tip de masaj fiind una dintre cele mai sanatoase optiuni pentru pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Apelati cu incredere la un astfel de masaj, informati terapeutul nostru asupra trecutului dumneavoastra medical, iar acesta va va ajuta sa deveniti mai constienti de importanta sanatatii propriului corp.

Masaj terapeutic feminin 50'                                                     65ron

Masaj terapeutic segmentar feminin 30'                                       40ron

Masaj terapeutic masculin 50'                                                    70ron

Masaj terapeutic segmentar masculin 30'                                      43ron

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.