Ghidul Serviciilor
Ais Companie Medical Farmaceutica
inapoi la firma 5828 vizite
Poza Despre AIS Grup
Foto

Inca de la infiintare Ais Prodimpex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

 

Ceea ce isi propune firma Ais Prodimpex S.R.L este sa ofere produse de calitate ca substante chimico-farmaceutice (oxid de nichel, monocloratcetat de sodiu, fosfat de zinc, carbonat de calciu farmaceutic, fosfat acid de calciu dihidrat), comercializare medicamente. Compania noastra are un personal de 50 angajati.

 

Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.

 

Ais Prodimpex S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

 

Experienta Ais Prodimpex S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.